10/10/11

PUBLIECO PITRES 1 - C.E.BIGUES 1

Mal partit jugat a casa per part dels nostres jugadors.

El partit prometia bon joc i espectacle abans de començar, doncs un Publieco Pitres en creixement l'enfrontava a un equip jove, també en creixement i sense encaixar cap gol aquesta actual temporada.
Un Bigues amb les idees molt clares des-de el principi, va sortir a practicar un futbol de creació, amb constants sortides de pilota des-de la defensa, sense rifar cap pilota i amb possessions llargues que feien patir els nostres jugadors, corrent darrera de la pilota sense poder fer-se amb ella.

Com dic, el C.E.Bigues va sorprendre a tots els assistents al municipal,i en especial a un Publieco Pitres amb poques idees que no acabava d'entrar al partit, amb constants queixa's cap al arbitre del partit que no van fer altre cosa que posar nerviós al propi equip, i renunciant totalment a intentar de fer jugar la pilota.
Els visitants avisaven, i a la primera part van disposar de tres pilotes de perill dins l'àrea, que si haguessin estat afinats el partit sagues posat molt coll amunt.
Arribàvem al descans amb la sensació de que podia haver estat pitjor,i que la segona part s'hauria de millorar.

La represa va començar amb els locals en busca de la porteria rival, i en els primers cinc minuts vam disposar de dues clares ocasions de gol, que tampoc vam materialit-zar, però a partir d'aquí, els visitants es van tornar a fer amos del partit, sense tanta arribada, però amb possessions de pilota llargues.
No va ser fins el minut 71, que en un passe en profunditat, un jugador del Bigues centrava una pilota rasa, que rematava a porta buida el davanter visitant.
El partit es posava coll a munt, i més amb la sensació que estava donant l'equip,però la cosa es va posar pitjor quan al minut 74 ens quedàvem amb un home menys per la expulsió justa d´Anglada en rebre la segona targeta groga en una entrada a destemps.
A partir d'aquí un canvi d'actitud, els jugadors es van sobreposar i van començar a trepitjar àrea visitant, i fruit d'això, al minut 82 un clar penal al nostre davanter va fer que Gari poses l'empat al marcador.
Un llançament de falta de Gari al travesser, a les acaballes del partit podia haver donat els tres punts als locals, però el partit va acabar en taules potser de regust mes bo pels locals que pels visitants.

Felicitar els visitants per el seu bon criteri a l'hora de jugar la pilota, doncs amb aquesta mentalitat disfrutarán molt aquesta temporada.

Destacar les lesions dels dos porters, el local i el visitant, desitjant des-de aquí una ràpida recuperació.

La propera setmana visitem el camp de l´Ametlla c.f.rival dur a on haurem de donar millor imatge que aquesta jornada si volem venir amb els tres punts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

BUENOS JUGADORES.
BUEN MISTER.
IGUAL A BUEN EQUIPO.

EN POCO TIEMPO ESTOY SEGURO QUE ESTARÉIS MAS COMPENETRADOS Y DISFRUTAREMOS MUCHISIMO.

ANIMO CHICOS SE NOTA QUE TENEIS GANAS Y ESTAIS TRABAJANDO BIEN.

FORZA PITRES