4/10/11

OLIMPIC LA GARRIGA 0 - PUBLIECO PITRES 2

Ens presentàvem dissabte a la tarda al municipal de la Garriga, amb la intenció ferma de aconseguir els tres punts, sabent que a aquestes alçades de temporada, tots els equips poden rellevar sorpreses, i amb la memòria al partit de casa enfront al Ramassa, que es va haver de suar tinta per encarrilar-lo, l'equip sortia al camp a donar guerra per aconseguir la victòria.
L'Olímpic, un equip jove i renovat, portava el pes del partit, sense aproximar-se a l'àrea visitant, donant igualtat a un matx, on el seu capità jugava la pilota amb molt bon criteri, sabent marcar en tot moment el ritme de partit més adequat per els seus interessos.
Els visitants, van fer dues aproximacions amb cert de perill a l'àrea local, però no va ser fins que en una internada per banda esquerra, un passe a la frontal de la gran, el nostre davanter Raul va controlar la pilota, va fintar al defensa local i va treure una canonada rasa que va entrar fregant el pal de la porteria local, fent pujar el 0-1 al marcador.Semblala que el partit entrés en una fase a on els visitants haurien d'haver matat el partit, però això no arribava, i la Garriga es tornava a fer amb el control del partit sense intimidar l'àrea rival.
La segona part, va començar amb els locals abocats a l'àrea rival, on els visitants, aprofitaven els espais deixats al darrera i amb arribades amb claredat a la seva porteria,on els nostres jugadors ofensius, donaven mostres de enorme qualitat desbordant amb facilitat als defensors locals.
El segon gol visitant, va ser fruit d'una jugada trenada molt ràpidament, on Raul va encarar al porter superant-lo per baix i fent pujar els 0-2 al marcador.
Els locals es van quedar amb un home menys, tot i això no van donar per fini-quitat el partit, i van disposar de l'ocasió mes clara de tot el partit, en un xut al pal.
Els visitants van tenir moltes ocasions de gol, però el marcador ja no es va moure, i el partit va arribar a la fi amb un Publieco-Pitres molt ordenat defensivament i amb molt bon criteri a l'hora de construir el joc.
Victòria merescuda, i a pensar en el següent rival, un C.E.Bigues que afronta la seva visita sense saber encara el que es rebre un gol a la competició.

Força Pitres!!!
Força verds !!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamos chicos os he visto bien en los éntrenos y en el primer partido contra el RAMASA.
Tenéis ganas y sois un grupo ambicioso y este año con incorporaciones que aportan mucho a este Pitres.
No bajéis la guardia, todos los partidos son diferentes.
Y pensar siempre que un equipo por limitado que sea, si su mente esta fresca y con ganas, puede complicar los partidos a cualquiera.
Siempre tratar los partidos (y mas) con HUMILDAD, TRABAJO Y RESPETO.
Eso os acercara al éxito, la Humildad no os hará sentir superiores a nadie, sin Trabajo no se puede recoger el fruto, si Respectas los demás también te respetaran.
Os lo dice un viejo.

Animo y ser como sois.

El domingo nos vemos.

Rafa Sánchez

MIGUEL ha dit...

Gari atiende:

Vaaaaaamos mi PITRES
Vaaaaaamos CAMPEÓN
Yo te llevo dentro
de mi CORAZÓN.

Lolo lolo lo lo lo .

ESPERO QUE SIGAIS LOS CONSEJOS QUE OS MANDA NUESTRO JUVENIL !!!!

Que grande eres Rafita.