17/10/11

AMETLLA.C.F 1 - PUBLIECO-PITRES 2

S'havia de canviar d'actitud i vaja si es va canviar, l'equip va sortir amb empenta i determinació a un camp complicat vers que els resultats no estan acompanyant als atmetllencs en l'inici de temporada .

L'equip volia rentar l'imatge de la setmana anterior enfront el Bigues, on el joc va deixar molts dubtes i moltes preguntes a l'aire, de si era fruit de la casualitat o que estem en proces d'acoblament i necessitava més temps per acabar de ajuntar tots els elements, i l'equip era conscient que en aquest camp si es volia guanyar el treball hauria de ser tacticament i físicament rigorós.

La cosa va començar bé, amb l'equip ben plantat, lluitant totes les pilotes, avançant-se al contrari amb una claredat d'idees molt fluida, va fer que al minut 9 una pilota jugada des-de el darrera amb la mà per el nostre porter, fes que per banda esquerra inicie's una jugada d'atac, amb la participació de quatre jugadors, un centro de Morato, acabés amb la rematada de Raul al fons de la porteria rival.
Ens posàvem 0-1 amb la seguretat de que si ells volien el partit haurien de lluitar molt.El partit era maco, d'anada i tornada però ben lligat, no deixant coses a l'atzar, amb els dos equips tantejant-se per veure com podia fer-se mal l'un a l'altre corria el minut 36, a on en una jugada atacant local Guirado es va avançar en una passada rival, i va fer un passe en profunditat a Morato, que va xutar veient la sortida tardia del porter local.El resultat era just al descans, doncs l'equip que va posar més va ser el visitant.

La segona part, va començar amb l'Ametlla apretant, volent buscar el gol, jugant la pilota amb molt bon criteri però sense profunditat, molt joc a la linea de mitjos però el seu atac era desconnectat per el bon posicionament visitant.
Al minut 72, l'Ametlla va retallar distancies, en un llançament de falta des-de la frontal de l'àrea, portant emoció al partit, i amb 20 minuts per endavant, afrontant-los amb un jugador menys, doncs Guirado va ser expulsat per doble amonestació.

L'equip va treure orgull igual que la setmana anterior al moment de quedar-nos amb un home menys, va ajuntar lineas i va unir esforços fins el final del partit, arribant a la fi d'aquest amb el regust d'haver-se guanyat les garrofes i totalment merescuts els tres punts del partit.

Aquest partit va servir per molt, va servir per demostrar-nos l'important que es estar units a sobre la gespa, fent bo el nostre lema de que " junts fem camí".