27/9/11

PUBLIECO PITRES 2 - RAMASSA A.E 1

Debut en lliga del Publieco Pitres davant d'un rocós Ramassa que es va presentar a Sant Celoni amb les ideas molt clares.

Tot i que el començament del partit feia pensar que el Publieco Pitres podria guanyar fàcilment els tres punts no va ser aixi, durant els primers deu minuts el Publieco Pitres duia el pes del partit en el mig del camp però sense tenir gaire profunditat i les poques arribades per banda tant de David com de Joel quedaven totalment avortades per la gran defensa LLeronina.

El Publieco Pitres va disposar de poques oportunitats clares a la primera part on per banda esquerra va crear mes perill i David va tenir dues oportunitats però el seus llançaments van sortir desviats, al voltant dels 30 minuts Gari va poder obrir el marcador en una falta però desafortunada-ment el xut va sortir fora.

Estan a les acaballes de la primera part el Ramassa va estirar línies fruit d'això va disposar de dos clares ocasions una d´elles va acabar en gol al minut 40 de la primera part. Els últims cinc minuts el Publieco Pitres va apretar una mica però la gran col.locacio tàctica del rival va fer impossible que es mogues el marcador.

La segona part va ser totalment diferent el Publieco Pitres va dur de principi a fi el control del partit però en moltes fases del partit mes amb el cor que amb el cap, abans de que es cumplis el primer quart d'hora Morato va tenir dues ocasions per poder marcar, però va ser a la tercera quan ja es quedava completament sòl quan va ser objecte d'un clar penal que ell mateix va transformar, quedava mes de trenta minuts per poder marcar un altre gol. L'Entrada al camp de Gerard R. va donar molta més consistència i velocitat al mig del camp i fruit d'això es van aprofitar moltes entrades però banda esquerra de Pol Cunyat que en una d'aquestes ocasions va marcar un increïble gol per tot l'escaire.

Amb el dos a un el Publieco Pitres va intentar matar definitivament el partit disposant de varies ocasions clares de Morato i Joel però finalment el marcador no es va moure.

Des-de aquí felicitar a l'equip per aquesta victòria tan patida i treballada.

Ànims a continuar treballant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia Familia Pitrera,

Desitjo que la sort us continui acompanyant.

Aquest any teniu un equipet molt macu hi ha molta qualitat a veure que tal us va.

Sort.