25/10/11

PUBLIECO PITRES 2 - CORRÓ D´AMUNT 3

El Municipal li queda gran al Publieco Pitres.

Novament el Publieco Pitres ha deixat escapar 3 punts contra un rival a priori inferior .

Derrota per 2 gols a 3 d´un Publieco Pitres que es presentava al municipal amb moltes ganes després de la gran victoria la setmana anterior al camp de l´Atmella, però aquesta vegada no va poder ser, un Corro molt ben plantat al camp va se capaç de marcar tres gols a un Publieco Pitres que va fer aigües per tots costats. Els jugadors van sortir massa nerviosos al terreny de joc i amb moltes preses fruit d´això s´intentava jugar ràpid pero no es feien més de cuatre passades seguides i rapidament el rival recuperava la pilota, durant els primers curanta cinc minuts tot i que el Publieco va intentar dur la iniciativa el seu joc no inquietava als visitants i molt menys al porter. No hi havia profunditat per bandes ni contundencia al mig del camp i els nostres davantes lluitaven més amb el cor que amb el cap.

I va arribar la primera jugada tonta del partit al minut 13 una falta lateral sense perill es passeja per l´area local i entra directament a la portería, si ja hi havia nervis aquest gol encara ajudava menys als locals. Els visitants continuaven sense crear perill pero ja s´havian adelantat en el marcador. Desde aquí fins al final de la primera part el Pitres ho va intentar pero no li sortia res i així va acabar la primera part.

La segona part va començar molt bé per el Publieco Pitres que als 4 minuts empatava gràcies a un gol de Morato de penal clar . Tot es posava de cara pero novament el Publieco com ja passes al últim partit a casa no va saber aprofitar les seves ocasions i 5 minuts despres els visitants en un altre jugada tonta s´adelantaven en el marcador, va ser en aquest momento on tots el dubtes del Publieco Pitres van començar i les idees era cada vegada menys i menys clares increiblement un equip que estaba a la classificació amb 4 punts aconseguia novamente al minut 57 marcar el tercer i deixa molt ferit a un Publieco Pitres que no reconeixiem. Tot i això el nostre capità va poder marcar el definitiu 2-3 al minut 64 , teniem 25 minuts per poder capgirar el marcador pero no vam ser capaços ni d´empatar un partir contra un equip molt ben plantat al camp i amb les idees més clares que els locals.

Desde que animar al l´equip a que continui treballant i que poquem portar cap a casa el tres punts de Figaró.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A pensar en el futuro el corro ya es pasado vamos equipo.... esto acaba de empezar.

Anònim ha dit...

Pot ser que aquests si que siguin de la vostra lliga zona mitja!!!!

Els partits no es guanyen abans de jugar!!!!

Anònim ha dit...

no se para q teneis pagina no actualizais o q q