21/9/11

INICI TEMPORADA 11/12

Aquest diumenge tornem a iniciar un projecte nou, amb l'inici imminent
d'una temporada que arriba amb il.lusions renovades
després de no poder mantenir la categoria el curs passat.

Aquest diumenge rebem la visita de el Ramassa A.E, a les 17.45H al municipal de
Sant Celoni.

L'equip presenta novetats en tots els aspectes, tant a nivell esportiu com a nivell institucional.
Esportivament, l'equip seguirà dirigit per Gerard Garròs, que està unit a l'entitat, des-de el gener del 2011, mantenint així una dinámica esportiva adient a les possibilitats i necessitats del club.

L'equip a incorporat a una sèrie de jugadors nous, joves i de gran qualitat humana, cosa imprescindible per formar part d´aquesta familia, que donaran un plus de qualitat a l´actual plantilla.

Institucionalment, el club vestirà nova equipació, gràcies a l'acord signat amb l'empresa Palaupublieco, que serà el patrocinador del club per les pròximes tres temporades, marcant així una pauta de imatge molt gran, cosa que el club necessitava per donar una perspectiva més formal de la nostre entitat.

El club, torna així als inicis de la seva fundació, incorporant en aquesta temporada la rèplica exacta de la primera samarreta que va vestir l´entitat.




Aquest canvi d'indumentària, es deu a que el club celebrarà aquesta temporada el seu 30 aniversari, i des-de l'actual junta s'ha volgut tenir reconeixement a totes les persones que han estat directe o indirectament lligades a la nostre entitat, doncs sense ells aquest club segurament hauria estat abocat a la desaparició, però amb el seu esforç i la seva empenta han fet que l'actual junta segueixi treballant.

Sense més animar i agraïr als nostres socis, sòcies, patrocinadors i simpatitzants, que ens doneu força per assolir els reptes d'una temporada il.lusionant que està a punt de començar.

Una cordial salutació

Sergi Cerrato

Força Pitres!!!
Força Verds!!!

1 comentari:

Carlos_sc ha dit...

Molta sort aquesta temporada!!