15/3/11

U.D.PITTRES 1 - SANTA EULALIA DE RONÇANA 0

Serietat i rigor tàctic

El Pitres avui ha aconseguit tres punts importantíssims, contra un dels millors rivals que ha passat pel municipal Celoní.

Els locals sortien amb la següent alineació 1.Pacheco, 2.Pol, 3.Bru, 4.Rafa, 5.Oscar, 6.Pujo, 7.Ali, 8.Dani Aguirre, 9.Feliu, 10.Gari i 11.Oriol, a la banqueta: Xavi, David Garcia, Morato, Carlitos, Dani i Albert Prat.

Els Pitrencs han sortit amb les idees ben clares des d’un principi, deixant en punta només a Feliu i formant una teranyina defensiva impressionat, que gràcies a la serietat i rigor tàctic, ha fet que Pacheco no hagués d’intervenir en cap ocasió durant tot el partit.

El control de la pilota el duien els visitants, però sempre en posicions on no creaven perill. Era a l’hora d’intentar creuar el mig camp, on apareixien impecablement Pujo, Dani , Gari , Ali i Oriol per trencar qualsevol triangulació visitants, deixant només l’opció del desplaçament llarg des de la primera línea.

Tot i això, el Pitres ha tingut les seves oportunitats. Una de les més clares, un xut d’en Gari quan a vist avançat al porter contrari, però que aquest ha pogut aturar. A la primera part, les entrades de Bru i Oriol per banda esquerra, han posat en problemes en més d’una ocasió als visitants, però desafortunadament l’última passada mai arribava en condicions per Feliu.

La segona part a canviat una miqueta, i l’entrada de Morato i Carlitos han donat una mica més de referència a dalt, creant més perill, i neutralitzant molt més la sortida de la pilota dels rivals.

Encara que no es tenien ocasions clares, ja fos per l’encert dels defenses, o per les faltes que aquests feien abans de que els jugadors del Pitres poguessin xutar a porta, o l’última passada. Fruit d’això, tant Morato com Garí han disposat de dos llançament de falta, però que aquest cop no han pogut acabar en gol.

Es jugava aproximadament el minut 75 de partit, quan en Morato engaltava de manera impressionant un xut a prop del mig del camp, i marcava un espectacular gol que donava a la fi tres punts d’or per aquest Pitres que porta quatre jornades seguides sense perdre.

Els últims 15 minuts han sigut d’infart, amb ocasions no gaire clares per el dos equips, però amb la por de perdre 3 punts que al final s’han quedat a casa.

Des d’aquí felicitar al l’equip pel gran partit, compromís, serietat i rigor amb el que han jugat avui.

FORÇA PITRES!!!
FORÇA VERDS!!!

1 comentari:

THE INCREDIBLE HULK (antes duendecillo) ha dit...

A seguir asi chicos,
lo mas importante es mantenerse con vida hasta el final, y aunque todos queremos salir de abajo, el sufrimiento, la entrega , y el coraje seran los que nos saquen de aqui.
estamos con vosotros, a vuestro lado, no dejeis que nuestras esperanzas se disipen, mantenedlas vivas, en vosotros esta la llama para que la vela no se apague.

somos uno!!!
demostradlo!!!

força pitres.........