1/3/11

SANT ESTEVE 2 - U.D. PITRES 2

Punt important en un camp difícil d'un rival directe

L’UD Pitres es presentava al municipal de Sant Esteve amb la intenció de continuar amb la ratxa i, per primera vegada a la lliga, arribar als tres partits seguits puntuant. Així va ser , tot i que el premi no va ser el més desitjat, es va aconseguir un valuós punt.

L’equip sortia amb el següent onze: Pacheco, Rafa, Bru, Dani, Pujo, Feliu, Gari, Prat, Medina, Izzo i Pol, a la banqueta quedaven David García, Blanc, Ali i Oscar de Haro.
El partit no va tenir gaire història, l’equip ja sabia que es trobaria un camp petit, de sorra i rival ben plantat i dur. De futbol no va haver-hi per part de cap del dos equips,  i el camp tampoc convidava a l’espectacle, tots dos equips es dedicaven al joc directe i a aprofitar les fores de bandes i córners amb la intenció de posar la pilota el més aviat possible a l’àrea rival.
Tot i així, a la primera part el Pitres va posar més joc que els locals, però  no s’aconseguia  el fruit del gol. Els visitants van tenir un parell d’ocasions bastant clares, però va ser el Sant Esteve que en un fora de banda que es va inventar l’àrbitre, va aprofitar per marcar de cap el primer gol visitant.
La sort que va tenir el Pitres, es que dos minuts després, Marc Bru va rematar espectacularment un córner i va aconseguir empatar i tranquil·litzar als visitants.
Mitja part, tot començava de nou, i 45 minuts per endavant per intentar portar-se a Sant Celoni els tres punts, però la segona part no va ser molt millor que la primera, i el Sant Esteve va endarrerir una mica les línies amb l’objectiu de sortir a la contra. El Pitres no va saber buscar als seus puntes als espais, i això va facilitar la tasca defensiva dels locals.
Tot i que el domini era més del Pitres i semblava que seria el que podria marcar primer, va ser al contrari, i en una jugada desafortunada  pels visitants, un jugador del Sant Esteve, amb la intenció de centrar, va acabar marcant un gol espectacular.
Les coses es posaven molt lletges pel Pitres, que veia com s’esfumaven els tres punts i fins i tot el punt de l’empat, però en Gari, a les acaballes del partit, va llençar una falta magistralment en que la pilota va entrar per la mateixa escaire, marcant el definitiu 2-2 que suposava un puntet més a la saca.
Des d’aquí felicitar a l’equip pel gran treball realitzat a Sant Esteve, i per haver aconseguit un punt molt important.