22/3/11

F.C.CARDEDEU 3 - U.D.PITRES 2

El temps de descompte ens deixa sense premi.

Partit ben plantejat per uns visitants que venien de sumar en les darreres ultimes jornades, a on la incertesa del marcador, no va decantar la balança fins el minut 94, a on el marcador, espolià haver decantat cada qualsevol costat.

El equip presentava la següent alineació Pacheco, Bru, De Haro, Rafa, Blanc, Pujo, Dani, Morato, Feliu, Pol, i Guirado. A la banqueta David, Prat, Medina, Ali i Xavi.
Amb la dinàmica positiva i la seguretat que ha assolit l'equip, començàvem el partit, amb la il·lusió de emportar-nos els tres punts, sabent que es un dels camps més difícils de la categoria, a on un Cardedeu de joc vistós vol aspirar a retornar als llocs capdavanters de la classificació.
Corria el minut 18, quan una tremenda fusellada de Pujo, des-de 10 metres fora de l'àrea, feia que la pilota es coles per sobre del porter local, un tant avançat, que feia pujar el 0-1 al marcador.

Els locals, van començar a posar setge a la porteria rival, que sense haver de patir gaire, veia com anaven retrocedint lineas, i fruit d'això, al minut 29, un xut ras d'un jugador local va ser rebutjada per Pacheco, a on un jugador local va agafar el refús, i va fer pujar l'empat al marcador.
Tornàvem al inici, amb els dos equips en busca del gol, les arribades a l'àrea, eren sovintejades, i una velocitat de pilota continua, feia que els aficionats locals i visitants, disfrutessin d'un partit intens i vistós.

El partit va arribar al descans, i a la represa, les coses van seguir igual, els dos equips voguen la pilota, però la sort no va estar del costat dels visitants, que al minut 58 es quedaven amb un jugador menys per l'expulsió del nostre defensa De Haro, al anar a tallar una pilota llarga, arribant tard i forçant una targeta groga, que era la segona i el feia enfilar els vestidors abans de temps.

Dic la sort no va estar del nostre costat, doncs a la mateixa falta executada, els locals feien pujar el 2- 1 al marcador, i haver de remuntar un partit amb un jugador menys i un rival superior, feia semblar, que el partit s'acabaria, però lluny d'aquí, l'equip es va estirar, i va començar a arribar a l'àrea local, deixant força sorprès a tothom, i fruit d'això al minut 81, Morato en aconseguir un rebutj a l'àrea local , feia pujar el 2-2 al marcador.

S'havia fet el més difícil, igualar el matx, i els locals es van quedar amb deu homes per l'expulsió del seu capità, a on els últims 14 minuts, va pujar d'intensitat l'encontre en tant a entrades i agressivitat.

Tot feia pensar que el partit acabaria amb empat, però al minut 94, una centrada des-de la banda esquerra, el seu davanter molt hàbil, s'avançava a la sortida del nostre porter i feia pujar el 3-2 al marcador.

El partit quedava sentenciat, però una última jugada dels visitants, en un llançament de falta de Medina, feia posar nerviós a tots els assistents, doncs el porter local va haver d´empleiar-se a fons en dues ocasions, per evitar que la pilota es coles a la seva porteria, arribant així al final de l'encontre.

Des-de aquí felicitar l'equip per la seva entrega , i tot i haver perdut el partit, la sensació deixada va ser molt positiva.
Ara a afrontar el partit de la propera setmana enfront del lider, amb la mateixa il·lusió que hem afrontat aquest partit, demostrant que per guanyar-nos hauran de fer molt bé les coses.