21/2/11

U.D.PITRES 1 - C.F.PALAUTORDERA O

Victòria important per les nostres aspiracions!!

Diumenge, 20 de febrer 16h, partit vital per les aspiracions dels dos equips, partit maco de jugar, son aquells dies que t´agradaria posar-te les botes i sortir a donar-ho tot al camp, doncs s´ajunten tots els al·licients possibles, primer es un derbi, segon la posició d´ambdós clubs a la clasificació, i tercer jugant a casa davant dels teus i volent oferir una bona imatge.

Un Pitres que venia de guanyar al camp del Montmeló, volia continuar la seva particular escalada en la posició, davant un rival incòmode, que venia de guanyar les últimes tres jornades, sortia al camp amb la següent alineació: Pacheco, Rafa, Bru, De Haro, Dani, Pol, Feliu, Medina, Gari, Izzo i Morato.
L´equip sortia amb empenta, sabent la importància del que es jugaven, amb idei as molt clares i un ritme alt intentant posar en perill la porteria visitant. Al minut 9 de partit, una falta lateral posada al primer pal, Izzo va pentinar enrere, i Morato lliure de marca va afusellar el porter visitant al primer pal sense que aquest tingues opció a aturar el llançament.

El partit es posava bé per els locals, doncs s´avançaven al marcador molt aviat, i podent així afrontar amb més tranquilitat les fases de partit.

Els de Palautordera, movien bé la pilota en el seu terreny de joc, però quan arribaven a mig camp, els jugadors locals asfixiaven totes les linias de passada dels visitants, esvaint qualsevol intenció d´acostar-se a l´àrea local.

Els dos equips vam patir un arbitratge dolent, amb un àrbitre que prenia decisions que no agradaven a cap dels dos equips, volia transmetre tranquilitat, però mostrava un nerviosisme interior que no el podia amagar.

Es pot dir, que van haber-hi dos partits en un, amb una primera part dominada pels locals, i una segona part on els de casa van regalar la pilota als visitants i van passar a ser dominats, on les contras van ser les armes mes fortes dels de casa, doncs Isaac va substituir Izzo al minut 45, intentant amb la seva velocitat trencar la defensa visitant,però l´equip va arribar amb contades ocasions a l´àrea rival gràcies a l´experiència del seu capità, que no perdia la posició de camp.

El partit era lleg, molt travat cosa que ens beneficiava, però el Palautordera, seguia amb la mateixa dinàmica, jugant al darrera i intentant posar pilotas als seus puntes, molt ben marcats per els nostres centrals, que desfeien cada vegada totes les apletades de l´equip rival.

El partit s´anava consumint, i els visitant s´anaven desesperant cada cop més, doncs veien que la teranyina defensiva dels locals es feia in penetrable. En una contra perfecte, els de casa van poder ampliar el marcador, on una rematada precisa de Dani, una mà impresionant del porter visitant, esvaïa una clara ocasió de gol per els locals.

L´equip va saber aguantar el resultat, i es va emportar una victòria molt important que ens acosta als nostres objectius, demostrant que l´equip defensiva ment va a més, i tocant de peus a terra per afrontar el que resta de temporada amb una idea clara, "l´esforç i el treball m´ajudaran a assolir els reptes".

Saludar des de aquí, a una persona que va ser molt important per nosaltres la temporada passada, que gràcies al seu ímpetu i el seu caràcter, va fer possible amb la resta de l´equip, que ahir pogués haver- hi un derbi, ajudant-nos a aconseguir l´ascens, i que ahir ens visitava amb la samarreta visitant, Javier Palaci, desitjan-li molta sort en el seu nou equip.

Aquesta setmana visitem un camp molt complicat, Sant Esteve de Palautordera, un altre derbi a on també ens i juguem les garrofes, doncs la clasificació esta molt ajustada, però intentarem continuar amb aquesta dinàmica positiva i treure un bon resultat de la nostre visita.

Força Pitres !!!

Força Verds !!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

seguir seguir y seguir.
Gracias de nuevo otro domingo con sonrisa en la cara después de una trabaja victoria, la verdad es que es el único músculo que puedo mover hoy :-), pero vale la pena por vosotros y la afición.
Debemos seguir y no mirar mas alla del S.E. Palutordera, bastante tenemos con intentar conseguir los 3 puntos.
Animo chicos HUMILDAD, TRABAJO = RESULTADOS y dentro de este equipo algo mas, compañerismo.
Recordar!! ahora estamos muy alegres pos haber ganado, pero hace dos semanas como estábamos y no decaímos, ahí se ve un equipo no ahora.
Y siempre "always look on the bright side of live".
Rafa Sánchez

MIGUEL ha dit...

Equipo,
Antes de todo gracias por hacer que un Forofo como yo se fuese ayer del campo Orgulloso, satisfecho y contentismo.
Y seguidamente deciros lo mismo que dice nuestro Juvenil Rafa que si algo tiene es experiencia, no hay que poner la vista más allá de St. Esteve y poner los pies en el suelo que queda mucho camino y complicado, pero si vais como en estos dos partidos nos costará menos. QUE ORGULLOSO ESTOY DE ESTA PLANTILLA Y DE LO QUE SE ESTA ESFORZANDO ULTIMAMENTE.

Tambien como dice la crónica saludar a Pala desde aqui pues para mi personalmente le tengo un cariño especial por todo lo que nos ayudó. Tambien tengo que decir que le sienta mejor el verde que el amarillo ......

Vaaaaaaaaaaaamos MI PITRES

Anònim ha dit...

A ver duendecillos esta semana hay que ganar otro derbi. Y haber si demostramos lo del año pasado. Que el pitres en los momentos cruciales es el mejor pitres. Tenemos un balon de oxigeno esta semana. Hay que cojerlo. Y asi poder jugar sin tanta presión y jugar como sabemos. Sabemos de lo que somos capaces, solo falta demostrarlo.


Txema