24/1/11

UD PITRES 0 - AT. VALLÈS 2

Es presentava un Pitres amb moltes ganes de continuar amb la ratxa però avui no ha sigut el dia. Tot i tenir moltes ocasions per marcar, avui el tres punts s’han esfumat del Municipal de Sant Celoni.

L’equip presentava la següent alineació: 1.Pacheco, 2.Rafa, 3.De haro, 4.Guirado, 5.Blanc, 6.Feliu, 7.Pol, 8.Medina, 9.Morato, 10.Gari i 11.Isaac. A la banqueta: Cañelles, Montes, Izzo, Pujo i Dani.

Avui l’equip no arribat a estar al 100% mai, sembla com si hagués jugat amb una marxa menys, tot  i que  no ha sigut mai dominat per el rival. Els primers minuts feien pressentir que es podia guanyar aquest partit, però anant a totes, i el que ha passat al minut 22 i ha sigut determinant. Tot i estar en una posició de fora de joc claríssima, els visitants han aprofitat la segona  i última ocasió de la primera part per marcar el primer gol.

Després del gol semblava  que el Pitres havia despertat i ha avançat una mica línees per mitja de Medina i Morato, però l’última passada mai arribava en condicions als davanters. El Pitres avui, sobretot a la primera part, ha desaprofitat moltes jugades a pilota aturada com còrners i faltes laterals que mai trobaven un rematador , per la seva part L’atlètic Vallès ha sabut en tot moment defensar aquest  valuós 0-1.

A la segona part l’entrada de Pujo ha donat una mica mes d’agressivitat al mig del camp, i fins el minut 60 que Morato ha sigut expulsat el domini era del locals, desaprofitant continues ocasions per poder marcar. Una de les mes clares ha estat protagonitzada per l’incansable Feliu.

Després, algunes ocasions d´Isaac i Gari, que avui desafortunadament no han estat encertats de cara a la porteria, així com Victor Medina, que també hagués pogut empatar el partit al voltant de la meitat de la segona part.

Durant aquests minuts que l’equip estava bolcat a l’atac, han vingut dos claríssimes ocasions del visitants que no han materialitzat, estavellant una pilota al travesser.

A les acaballes del partit, en l’últim minut, un clar penal d´Oscar de Haro ha significat el 0-2 definitiu.

Partit que es podia empatar, però al final no ha sigut així. Des d’aquí animar moltíssim aquest jugadors que s’estan deixant la pell, i encara demanar-lis un esprint final, queda molta lliga i els animarem fins al final, doncs estem convençuts que estan en el bon camí.