30/1/11

MARTORELLES 2 - U.D.PITRES 1

Avui  l’equip del Pitres ha jugat 20 minuts de, en paraules raonables, un molt bon futbol. Ha marcat un gol, i des d’aquest moment fins el xiulet final no ha pogut o no ha sabut matar el partir, i ha preferit defensar que sentenciar, mantenint viu a un rival que finalment si ha sabut sentenciar el partit al seu favor.
L’equip sortia al Municipal de Martorelles amb la idea clara de que avui s’havia de puntuar, i aquests eren els escollits: 1.Pacheco, 2.Rafa, 3.De Haro, 4.Bru, 5.Dani, 6.Blanc, 7.Pol, 8.Cañellas, 9.Feliu, 10.Gari i 11.Isaac, a la banqueta Pujo, Izzo, Prat i Medina.
Els primers minuts han reflectit l’estat de concentració del Pitres, portant l’iniciativa des del primer minut. Ha sigut el primer partit, des de Nadal, on l’equip a decidit sortir a tenir la pilota i ho ha fet francament bé. Una excel·lent disciplina tàctica on Dani, Feliu i Blanc portaven el ritme de partit, i fruit daixò, ja en el minut 3, Pol ha tingut una claríssima ocasió davant del porter per marcar el que hagués sigut el 0-1, però el porter local ha estat molt encertat al aturar el xut d’en Pol. 
Tot i això, el Pitres era amo i senyor del partit, fent circular la pilota ràpidament i amb molt bon criteri. Així es jugava el minut 20 aproximadament, quan la persistència d’Isaac ha fet que al lateral de l’àrea li quedes la pilota a Blanc, que de xut creuat ha fet el primer i únic gol visitant.
A l’equip se li posaven molt bé las coses, ja que s’avançava en el marcador i dominava clarament el partit, però no sabem que li ha pogut passar a l’equip que ha enrederit línees i ha començat a buscar a Isaac i Gari amb  pilotes llargues i impossibles per a que aquests poguessin crear perill.
L’equip local, que veient aquesta actitud ha decidit estirar línies, ha posat en perill en varies ocasions la porteria de Pacheco, fent que aquest es tingués que lluir en un parell d’ocasions. Tot i això hem arribat a la mitja part amb el 0-1 pels nostres.
La segona part ha sigut una còpia dels darrers minuts, amb la diferencia de que el Pitres ha sigut el que ha tingut un parell de clares ocasions, sobretot una per part d´Isaac, que avui ha tingut que lluitar de valent i s’ha deixat la pell amb la defensa local.
Es jugava el minut 70 i els locals cada vegada estiraven més les línies, i fruit d’això, en una falta lateral ha arribat el primer gol local, mitjançant un bon cop de cap, on aquesta vegada Pacheco no ha pogut fer res per aturar-lo.
Quedaven 20 minuts i la cosa ha continuat igual, un Pitres que jugava amb foc i era incapaç de matar al rival, futbolísticament parlant, i l’ha deixat tant viu, que es jugava ja el minut 95 i ha arribat la jugada tonta del partit:  falta a tres quarts de camp del Martorelles a favor del Pitres , Medina centra i ningú pot rematar, el rebuig queda per un jugador del Martorelles que inicia un contraatac letal, fent un passada en profunditat per el davanter, que marca a plaerel 2-1. Aquest si que era mortal, aquesta vegada SI QUE EL MARTORELLES MATAVA EL PARTIT .
Després del gol no hi ha hagut temps per res mes.
Tot i això, des d’aquí dir que si l’equip juga al 100% d’intensitat i “agressivitat”, i com els 15 primers minuts amb el convenciment de que fent les coses ben fetes arriben els resultats, pocs punts es podran escapar, però ha de quedar clar que han de jugar com els primers minuts d’avui i fins al final.
Des d’aquí animem a l’equip, ara més que mai, perquè CREIEM EN VOSALTRES NOIS .
Força Pitres!!!
Força Verds!!!

4 comentaris:

Pol Cunyat ha dit...

Equip, portem dos partits claus perduts, crec que hem de ser consients de les oportunitats que estem deixat pasar. Ja no podem deixar pasar mes, hem de anar a per totes. Entrenem be, calentem be, surtim al partit be, pero ens falta creurens que ho podem fer.

Anim a tots, em de seguir.

pere ha dit...

aquesta setmana us heu d´entregar al màxim, heu de demostrar que s´está millorant i aquest es el camí
mai caminareu sols!!!!
som-hi Pitres!!!

Anònim ha dit...

Aunque no lo creáis hay mucha gente que pregunta y esta preocupada por la situación del Pitres, y con ganas de que mantenga la categoría y al contrario de presionar nada mas que me dan ánimos para continuar y luchas hasta la que la fuerzas decidan dejarme.
a los jugadores nos tiene que dar igual que rival tenemos el domingo, para eso esta el entrenador, nosotros debemos correr y ayudarnos.
Necesitamos al mejor Pacheco, al gran Brú, el saber estar del Oscar de Aro, al panzer Guirado, al joven y descarado Blanc, al Boletaire más entregado, al Dani, al Cañonero Gari, al incansable Pol, al eléctrico Feliu, al técnico Medina, a “Speedy González” del Isaac, al chilenas “Itzo”, al 9 Alex, al cenas Chemita, l advocat Pujo, al goleador Morato, y todos y cada uno de los componentes de este equipo.
Quiero ganar este domingo no me pasa otro resultado por la cabeza, es difícil pero en esto del futbol nada es imposible.
De todas formas pase lo que pase seguiré creyendo en este grupo tanto deportivamente como para mi lo mas importante humanamente.
Si consiguiéramos por un partido olvidarnos de donde estamos en la clasificación y centrarnos en disfrutar correr y divertirnos, el resultado seria diferente estoy seguro.
Bueno chicos nos vemos el domingo y no dejéis nunca de ser como sois.
Força Pitres
Rafa Sánchez

MIGUEL ha dit...

La unica manera de tener la probabilidad de ganar es jugar con pensamiento ganador. Si es posible ganar a cualquiera hay que tener convicción fe en uno mismo y en los compañeros, los ganadores apuestan a que si es posible.

Somos capaces de ganar porque si hay posibilidades, hay talento, hay equipo.Nos faltan cosas si pero aún asi hay con que ganar porque todos juntos lo vamos a lograr porque el exito es un juego que se gana en EQUIPO.

LOS GANADORES SON LOS QUE DECIDEN ASUMIR EN ULTIMA INSTANCIA QUE DEPENDE DE MI.SOMOS LOS DUEÑOS DE LA RESPUESTA.VAMOS A BUSCAR LA VICTORIA NO LA ESPERAMOS LA VAMOS A BUSCAR vamos a buscar lo que hemos decido que es nuestro LA VICTORIA.

" SI QUIERES LOGRAR LO QUE AÚN NO HAS ALCANZADO, NECESITAS HACER LO QUE AÚN NO HAS INTENTADO"

FORZA PITRES
FORZA VERDS
VAAAAAAAAAAMOS MI PITRES.