Els locals sortien amb la següent alineació

Pacheco Pol Bru Bassi Feliu Isaac Pujo Víctor Blanch Carles i Gari.

Ens visitava un dels equips forts de la categoria,actual líder i equip sòlid
en totes les lineas.
Els locals van començar el partit amb empenta, decidits a que si el Cardedeu volia emportar-se els tres punts hauria de suar de valent.
El joc fluid dels visitants, va portar de cap els locals al primer temps, que es veien superats en totes les lineas de passada, contra restant amb esforç físic la bona col·locació dels visitants.

Els visitants van avisar en dues ocasions, on el nostre porter Pacheco va estar molt encertat, i va desfer tot el perill que s´acostava a la seva àrea.

Al minut 32, en una jugada d´estratègia en un corner, el Cardedeu es va avançar al marcador amb un cop de cap implacable que va perforar la porteria local.

Els locals s´acostaven amb timidesa a l´àrea rival intentant fer passades ràpides perquè Gari endolles alguna, però la precipitació en les passades feien que la pilota es perdes molt fàcilment.

A la represa, el partit va canviar, un Pitres més batallador va començar a trepitjar àrea, amb un Cardedeu ben plantat que esperava que arribés el seu moment.

El partit avançava, i el marcador no es movia, però donava la sensació que qualsevol equip podia fer el gol.

Van començar els canvis, i en una jugada desgraciada al minut 38, els visitants van fer el 0-2. Els locals van estirar lineas, i una falta llençada magistral ment per Gari, va tocar el travesser, i a porta buida la rematada forçada de Blanch va sortir per sobre del travesser. Hagués pogut ser el signe del canvi, doncs amb 8 minuts per endavant es podia haver intentat empatar, però amb els locals bolcats a l´atac, el Cardedeu arribava amb facilitat a la contra, i al minut 46, van fer el definitiu 0-3.

No va haver temps per més, i l´arbitre va pitar el final del match.

La segona territorial, ens demostra jornada rera jornada, que tots els equips tenen potencial per guanyar-te en qualsevol moment, però si sabem afrontar tots els partits com avui, amb intensitat i caràcter, el objectiu quedarà complert, segurament millor del que ens hagéssim proposat des de un principi.

Ànims i a donar-ho tot la pròxima jornada al camp del Lliçà de Vall, desplaçament complicat, però com bé diuen aquells de primera divisió: